Brandweer Norg snel bij brandmelding in cafetaria

Norg-  De brandweer van Norg werd woensdagavond om 18.45 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand bij een cafetaria aan het Oosteind in Norg.

Enkele minuten na de alarmering rukte de brandweer met drie voertuigen uit naar het opgegeven adres. Bij aankomst bleek de situatie reeds onder controle waardoor de brandweer 20 minuten na de alarmering reeds kon terugkeren naar de kazerne. Wat er zich precies heeft voorgedaan in de eetgelegenheid is niet bekend.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt