Politie zoekt getuigen van brand bij tandartsenpratijk in Assen

ASSEN – De politie is op zoek naar getuigen van een brand die op nieuwjaarsdag plaatsvond. Aan de achterzijde van tandartspraktijk Dental Clinics, gevestigd aan de Brink 37 te Assen, is omstreeks 15:40 uur brand ontstaan.  De politie is op zoek naar zowel getuigen als beeldmateriaal. Indien u meer informatie heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844

Ook  komt de politie graag in contact met degene die een bierkrat van het merk Dors mist. De krat is omstreeks 1 januari 2019 weggenomen, waarschijnlijk in de omgeving van het centrum van Assen. De krat maakt deel uit van een onderzoek en de eigenaar zou ons belangrijke informatie kunnen verschaffen. We weten dat er verschillende lege bierflesjes in de krat aanwezig waren. Heeft u informatie over de krat die op de foto’s te zien is? Neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt