Auto uitgebrand op de N33 tussen Wildervank en Bareveld

WILDERVANK – Donderdag rond half vijf werd de brandweer van Veendam opgeroepen voor een autobrand op de N33 tussen de Wildervank en Bareveld. Het betrof een bedrijfsauto die om nog onbekende oorzaak vlam had gevat.

De bestuurder wist weliswaar nog een aantal belangrijke zaken uit de auto te redden maar kon niet voorkomen dat de auto totaal uitbrandde. Brandweer Veendam kon alleen nog maar de afblussen omdat toen de brandweer ter plaatse kwam de auto al grotendeels was uitgebrand.

De bestuurder is even onderzocht door het ambulance personeel, maar had geen ernstig letsel opgelopen. Dit had mede de oorzaak dat beide rijstroken op de N33 volstonden met auto`s en de hulpverlening geen vrije doorgang had.

Het verkeer heeft ongeveer 15 minuten stilgestaan wat een redelijke lange file opleverde van Veendam richting Assen. Is dit een nadeel van de N33 omdat het geen vluchtstrook heeft of komt het door het feit dat bestuurders niet weten hoe ze de auto iets naar de zijkant moeten sturen. Geef hulpverleners de ruimte is de slogan.

Foto’s © Compact Media / Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt