Auto beland in de sloot langs de N381 bij Ureterp

URETERP – Zondagavond omstreeks 19:40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water langs de N381 ter hoogte van Ureterp. Eenmaal ter plaatse bleek de bestuurder reeds uit zijn voertuig te zijn. De bestuurder werd ter plaatse door een ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd op eventueel letsel.

De bestuurder kwam gelukkig met de schrik vrij. De brandweer hoefde ter plaatse niet in actie te komen en kon al snel weer retour kazerne. Berger Tolman kwam ter plaatse om het voertuig te bergen. Het verkeer kon met gepaste snelheid de ongevalslocatie passeren.

Foto’s © Compact Media / 112 Oosterwolde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt