Hennepkwekerij aangetroffen bij zolderbrand in Lippenhuizen

LIPPENHUIZEN – Maandagmiddag omstreeks 16:25 uur werd de brandweer van Gorredijk en Drachten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Feestlan in Lippenhuizen. Eenmaal ter plaatse bleek de brand te woeden op de zolderverdieping van de woning.

De brandweer kon door een binnenaanval de brand onder controle krijgen. Nadat de brand geblust was werd duidelijk dat in de woning een hennepkwekerij aanwezig was. De bewoonster van de woning is hierop aangehouden door de politie. Uit de naastgelegen woning zijn uit voorzorg nog een aantal huisdieren gered door de brandweer. De politie zal verder onderzoek verrichten in de woning.

Foto’s © Compact Media / 112 Oosterwolde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt