Ballon Fiësta Meerstad stopt!

MEERSTAD – De organisatie van het Ballon Fiësta Meerstad maakte woensdagmorgen op haar Facebook pagina bekend te stoppen met het organiseren van het evenement. Het evenement begon negen jaar geleden op een grotendeels braakliggend terrein, door de toenemende bebouwing in Meerstad zit er helaas geen jubileum editie meer in.

De organisatie kijkt naar de mogelijkheden om de luchtballonen in de toekomst in of vlakbij de stad Groningen op te laten. Een alternatief voor de liefhebbers is het Friese ballonfeesten in Joure of het TT Balloon Festival in Assen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt