Woningbrand aan de Kampakkers in Borger

BORGER – Aan de Kampakkers in Borger brak aan het begin van de woensdagmiddag brand uit in een woning. De bewoonster die thuis was ontdekte de brand in de elektriciteit schakelaar en belde hierop de brandweer.

De schakelaar had kortsluiting veroorzaakt door onbekende redenen. De brand veroorzaakte wat rook overlast in de woning en richtte wat schade aan in de buurt van de schakelaar. Enkele plafonplaten moesten verwijderd worden. Er vielen geen gewonden.

Foto’s © Compact Media & Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt