Aanrijding in Assen

Assen – Op de Pelikaanstraat in de wijk Assen-Oost zijn vrijdagavond twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen.

Vermoedelijk heeft een van de bestuurders een verkeerde inschatting gemaakt bij een inhaalmanoeuvre waarna beide voertuigen elkaar raakten. Er vielen geen gewonden. Wel zijn beide auto’s behoorlijk beschadigd De politie doet onderzoek.

Foto’s © Compact Media / Nieuwflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt