Mobiel Medisch Team landt met traumahelikopter bij het station in Assen

ASSEN – Het Mobiel Medisch Team (MMT) werd maandagmiddag omstreeks 14.10 uur gealarmeerd voor een hulpverlening in Assen. De bemanning van de traumahelikopter landde op het Stationsplein op de busbaan van het NS station in Assen.

Ter plaatse werd medische assistentie verleend aan de aanwezige ambulancepersoneel. De patiënt lag in één van de ambulances. De patiënt is met onbekende medische klachten overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De lifeliner 4 vertrok met voltallige bemanning weer naar Groningen Airport Eelde.

© Compact Media / Moi Assen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt