Alle lichten op groen voor een F1 Grandprix in Assen

ASSEN – Grand Prix Assen laat op haar Facebook en Twitter account klaar te zijn om de Formule 1 in Assen te ontvangen. De financiering om een grand prix te kunnen organiseren is naar eigen zeggen helemaal rond. Het circuit Zandvoort in handen van Prins Bernhard van Oranje wil ook graag het evenement op haar kalender plaatsen, alleen is daar de financiering nog niet van rond.

De organisatie van de Formule 1 heeft in eerste instantie de voorkeur gegeven aan het circuit in Zandvoort. Het TT Circuit in Assen doet er alsnog alles aan om in 2020 de eerste formule 1 Grand Prix in Assen te kunnen organiseren. Tijdens de Gamma racing day afgelopen jaar stond de broer van Prins Bernhard, Prins Pieter Christiaan van Oranje op het TT Circuit in Assen te genieten van Carlos Sainz in zijn Formule 1 bolide van Renault.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt