Bestuurder spoorloos na ongeval op de Drie Tolhekken in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Vrijdagnacht omstreeks 01:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Drie Tolhekken in Oosterwolde. De ter plaatse gekomen hulpdiensten troffen ter hoogte van de grasdrogerij een busje aan die in de sloot terecht was gekomen.

In het voertuig bleek niemand meer aanwezig te zijn. De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar de bestuurder, helaas was deze nergens te bekennen. Na enkele minuten zoeken kwam van de meldkamer het bericht dat de bestuurder zich had gemeld. De politie zal onderzoek verrichten naar de oorzaak van de aanrijding, en onderzoeken of de bestuurder ten tijde van het ongeval onder invloed was van alcohol.

Foto’s © Compact Media / ZO Nieuws

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt