Materiële schade bij ongeval op de N353 in Oldeberkoop

OLDEBERKOOP – Vrijdagavond omstreeks 23:40 uur werd de politie en een ambulance gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Noordwolderweg (N353) in Oldeberkoop. Eenmaal ter plaatse bleken twee voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen op de kruising Noordwolderweg (N353) en de Singel. De bestuurder van een voertuig werd door de ter plaatse gekomen ambulance behandeld aan zijn verwondingen, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval en kon stapvoets passeren. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de twee voertuigen te bergen. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van de aanrijding.

Foto’s © Compact Media / ZO-Nieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt