Auto beland op de kop in de sloot langs de N381 bij Appelscha

APPELSCHA – Maandagavond omstreeks 21:25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de N381 bij Appelscha. Eenmaal ter plaatse bleek ter hoogte van de Drents-Friese grens een personenauto in de sloot te zijn beland.

De bestuurder kon gelukkig op eigen kracht zijn voertuig verlaten en kwam met de schrik vrij. De brandweer van Appelscha, Oosterwolde en een ambulance konden onverrichter zake retour. Berger Tolman kwam ter plaatse om het voertuig te bergen. De provincie zal het beschadigde hekwerk gaan repareren.

Foto’s: © Compact Media / 112 Oosterwolde

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt