Slaapkamerbrand in een woning aan ‘t Stap in Drachten.

DRACHTEN – Zaterdagavond even na 21.00 uur heeft er een forse uitslaande brand gewoed in een woning aan ‘t Stap in Drachten. De vlammen sloegen bij aankomst van de brandweer op de eerste verdieping uit een slaapkamer.

De bewoners wisten gelukkig het huis op tijd te verlaten. De tussenwoning raakte als gevolg van de brand wel zwaar beschadigd. Met behulp van een binnenaanval en de ladderwagen kon de brandweer het vuur tijdig doven en werd overslag voorkomen. De brand zou zijn ontstaan door een elektrische deken op bed.

Foto’s: W. Veenstra © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt