Woningbrand aan de Van Helomalaan in Wolvega

WOLVEGA – Zondagmorgen omstreeks 10.45 uur werd het korps van Wolvega gealarmeerd voor een woningbrand aan de Van Helomalaan in Wolvega. Eerder die ochtend werd het korps ook al gealarmeerd, toen door passanten een fiets aangetroffen nabij het water aan de Icarusblauwtje in Wolvega. Er werd geen persoon in het water aangetroffen.

Bij de tweede melding bleek er een kleine brand te woedden in een keuken c.q bijkeuken van een woning. De brandweerlieden hebben ook het dak van de aanbouw gecontroleerd, de brand was gelukkig tijdig onder controle. Volgens een buurtbewoner woont er in de woning een brandweerman.

Foto’s © Compact Media  / Nieuwsinfriesland.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt