Brandweer Steenwijk gealarmeerd voor vreemde lucht in een woning aan de Dynselakker.

STEENWIJK – Maandagavond even na 22.00 uur werd er in een woning aan de Dynselakker in Steenwijk een vreemde lucht waargenomen. De bewoners alarmeerde de brandweer en verlieten samen met hun baby de woning.

Het korps van Steenwijk ging in de woning op onderzoek uit en heeft hierbij metingen verricht. Eerder vandaag hadden er installatie werkzaamheden plaatsgevonden van zonnepanelen, of hierbij het probleem van de vreemde lucht is ontstaan is niet bekend.

Een buurman ving uiteindelijk de bewoners en hun kind op. Aangezien er een zeer jonge baby bij het incident was betrokken werd deze uit voorzorg door het ambulance personeel gecontroleerd. De oorzaak van de vreemde lucht is vooralsnog niet bekend.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinoverijssel.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt