Vreemde lucht waargenomen in de Thorbeckestraat in Steenwijk

STEENWIJK – Het korps van Steenwijk werd woensdagavond om twintig over acht gealarmeerd voor stank c.q. hinder aan de Thorbeckestraat in Steenwijk. Een van de bewoners had een vreemde lucht waargenomen.

Bij aankomst van de brandweer bleek de politie en de netbeheerder ook al aanwezig te zijn. De brandweerlieden betraden de woning en gingen op onderzoek uit. De geur was afkomstig vanuit het riool. Brandweerlieden hebben uit voorzorg nog enkel naast gelegen woningen gecontroleerd. Mogelijk heeft een omwonende illegaal een brandstof gedumpt op het riool, aangezien het regende zal de stank snel verdwijnen.

Foto’s: © Compact Media / nieuwsinoverijssel.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt