Gedetineerde zoekt het hoger op

VEENHUIZEN – Even voor middernacht werd het korps van Veenhuizen en de hoogwerker van Assen-West gealarmeerd voor dienstverlening in Veenhuizen.

De brandweer moest hulp verlenen aan het personeel van de penitentaire inrichting aan de Oude Asserstraat in Veenhuizen. Ondanks het tijdstip waar normaliter alle gevangenen in hun cel achter gesloten deuren zitten.

Wilde een van de gedetineerde niet naar zijn cel. De man was op de binnenplaats in een boom geklommen en zat hier al enkele uren. De hoogwerker werd in stelling gebracht om hem op een veilige manier uit de boom te begeleiden, maar ook dit werd door hem geweigerd. Het is niet bekend of de gevangene uiteindelijk toch de boom heeft verlaten.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt