Zeer grote brand in appartementencomplex de Vijverhof aan de Oostercluft in Steenwijk

STEENWIJK – In appartementencomplex de Vijvershof aan de Oostercluft in Steenwijk is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken. De brand is ontstaan in de laagbouw achter de wooncomplex waar ook enkele garageboxen zijn gevestigd.

De bewoners werden door de hulpdiensten uit hun woningen geëvacueerd. De schadelijke rook trok door het wooncomplex. De brandweer schaalde in verband met de omvang van het pand op naar zeer grote brand.

De korpsen van Steenwijk, Oldemarkt, Zwartsluis en Giethoorn werden ingezet om het vuur te bedwingen. Het is niet bekend, wat de brand heeft veroorzaakt, of de bewoners later kunnen terugkeren naar hun woningen is niet bekend.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinoverijssel.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt