Politie zoekt getuigen van vermoedelijk schietincident

Steenwijkerland – Op maandagochtend 25 februari werd de politie gebeld over een verkeersconflict waarbij vermoedelijk geschoten zou zijn. Dit conflict vond plaats op de autosnelweg A32 tussen Steenwijkerland richting afslag Wolvega. De politie zoekt naar getuigen.

Rond de klok van 10.00 uur werd onze meldkamer gealarmeerd over dit incident. Op de rotonde de Witte Paarden in Steenwijkerland of in die directe omgeving kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. Dit betrof een zwarte bestelbus en blauwe Citroen C1. Ze reden daarna beiden door de snelweg A32 op in de richting van Wolvega. De bestuurder of een inzittende van de zwarte bestelbus zou tijdens die rit op de A32 vermoedelijk met een vuurwapen hebben geschoten op de blauwe Citroen. Bij de afslag Wolvega werd de bestuurder van de Citroen opgevangen door agenten. De zwarte bestelbus was er toen al vandoor en is nog niet aangetroffen.

Op dit moment spreken we met de bestuurder van de Citroen en met enkele getuigen. De politie is op zoek naar meer informatie die leidt naar de identiteit van bestuurder en eventuele inzittenden van de zwarte bestelbus. Hebt u op of rond 10.00 uur op de A32 het conflict gezien en /of hebt u meer informatie over de zwarte bestelbus? Bel dan de politie op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met M op 0800-7000

Maandagmiddag omstreeks 17.00 uur werd de A32 tussen Steenwijk-Noord en Wolvega afgesloten voor nader onderzoek. Diverse agenten liepen elkaar tegemoet en onderzochten de snelweg over de gehele breedte naar sporen van het incident.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinoverijssel.nl

https://www.destentor.nl/steenwijkerland/a32-deels-afgesloten-voor-onderzoek-mogelijke-schietpartij~afc69be9/

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt