Kop-staart aanrijding op de A7 bij Drachten

DRACHTEN – Op de snelweg A7 heeft dinsdag aan het einde van de middag een aanrijding plaatsgevonden. Bij de kop-staart aanrijding tussen Beetsterzwaag en knooppunt Drachten Centrum waren drie auto betrokken.

De betrokkenen zijn door het ambulance personeel gecontroleerd, het is niet bekend of er iemand bij het ongeval gewond is geraakt. Rijkswaterstaat sloot één rijstrook af voor een veilige werkruimte, daardoor ontstond mede een file van circa 3 kilometer in de richting van Groningen.

Foto’s W. Veenstra © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt