Brand op een gesloten afdeling in Hoeve Boschoord

Vrijdagavond om 23.40 is er een brand uitgebroken op de gesloten afdeling van Stichting Trajectum in Boschoord. In de instelling van Hoeve Boschoord wordt zorg verleend aan gehandicapten en psychiatrische patiënten met een eventuele justitiële veroordeling.

Het incident werd opgeschaald naar middelbrand. Bij aankomst van de brandweer van Vledder bleek de omvang van de brand mee te vallen en was de assistentie van het korps van Noordwolde (Fr.) niet meer noodzakelijk. Wel werd het Mobiel Medisch Team van Groningen Airport Eelde gealarmeerd. De arts van de traumahelikopter verleende assistentie aan het aanwezig ambulance personeel die bezig was met de verzorging van mogelijk een gewonde. Zover bekend hoefde het slachtoffer niet mee voor verdere doktersbehandeling.

Het is niet bekend waar de brand is uitgebroken en wat de oorzaak van de brand is geweest.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt