Ongeval op een met verkeerslichten geregelde kruising in Tuk

TUK – Vrijdagavond even na 23.00 uur werd er een aanrijding met letsel gemeld aan de Ruxveenseweg kruisend met de Oldemarktseweg in Tuk.

Op de kruising welke door verkeerslichten wordt geregeld waren twee voertuigen met elkaar in aanrijding gekomen. De bestuurster van de Citroen werd door het gealarmeerde ambulancepersoneel gecontroleerd en behandeld in de gealarmeerde ambulance. De bestuurder van de Mercedes werd na de aanrijding overgebracht naar een politiebureau in de omgeving voor vermoedelijk een ademanalyse. De kruising is ten tijde van de afhandeling van het ongeval gestremd geweest voor het verkeer.

Beide voertuigen werden afgesleept.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinoverijssel.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt