Bestuurder van scootmobiel beland in diepe gat.

RUINERWOLD – Maandagavond omstreeks 20.30 uur is er iemand op een scootmobiel aan de Docter Larijweg in Ruinerwold in een gat geraakt. Naast het kops van Ruinen werden ook de duikers van Assen en Zwolle gealarmeerd.

De bestuurder van de scootmobiel was nabij een agrarisch bedrijf door onbekende oorzaak in een gat beland. Met behulp van de hulpdiensten werd de scootmobiel en persoon uit het gat gehaald. Het slachtoffer is in een nabije woning opgevangen en nagekeken door het ambulance personeel. De scootmobiel werd gestald bij het agrarisch bedrijf. Mogelijk heeft de bestuurder willen uitwijken voor een andere weggebruiker.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt