Ongeval op kruising Europaweg-Noord en Weverstraat

Assen- Zaterdagmiddag omstreeks 12.00 uur heeft er op de kruising van de Europaweg-Noord en de Weverstraat een aanrijding plaatsgevonden.

Door waarschijnlijk een voorrangsfout kwamen beide voertuigen met elkaar in aanrijding. Een van de betrokkenen werd door het ambulancepersoneel begeleidt bij het uit het voertuig komen en werd voor verdere controle en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen werden afgesleept. Geen van de andere betrokkenen liepen letsel op.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt