Zeer grote brand verwoest bedrijfspand in Tynaarlo (video)

Tynaarlo– Dinsdagmorgen om 03.55 uur werden de brandweerkorpsen van Vries en Eelde gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Mercuriusweg in Tynaarlo. Na enkele ogenblikken werd er reeds opgeschaald naar middelbrand en werden ook de blusploeg uit Eelde en de waterwagen uit Zuidlaren gealarmeerd,

De brand zou woeden in een bedrijfspand van een interieurbouwer op het industrieterrein in Tynaarlo. Al snel werd er daardoor opgeschaald naar grote brand en vervolgens naar zeer grote brand. Hierdoor werden diverse korpsen extra gealarmeerd, Om een lokale coördinatie mogelijk te maken werd er eveneens opgeschaald naar Grip 1.

De brandweer probeerde in eerste instantie met een binnenaanval de brand te bestrijden. Al snel werd duidelijk dat dit niet meer mogelijk was en dat de brand zich snel ontwikkelde tot een uitslaande brand. De brandweer focuste zich vervolgens op een buitenaanval en het beschermen van de aangrenzende panden.

Het pand van de interieurbouwer kon niet meer behouden worden. De brandweer is nog geruime tijd bezig met blussen. De omliggende panden werden wel behouden.

Foto’s & Video © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt