Auto tegen boom in buitengebied Papenvoort

Papenvoort- Zaterdagavond werd de brandweer van Borger gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Papenvoort in Papenvoort. Hier zou een auto tegen een boom zijn gereden. Ook het Mobiel Medisch team werd gealarmeerd.

Het ongeval bleek in het verlengde van de straat Papenvoort te zijn. Midden in het bos bleek een BMW met twee dames van de weg te zijn geraakt. De auto was tegen een boom tot stilstand gekomen welke vervolgens halverwege was afgebroken. De stam kwam achter het achterwiel klem te zitten in de auto.

Beide dames werden door het gealarmeerde ambulancepersoneel behandeld en voor verdere controle en behandeling naar een ziekenhuis gebracht. Het MMT werd tijdens het aanvliegen gecanceld en vloog terug naar het vliegveld.

Berger Hamstra haalde de auto vakkundig van de boom. De auto is waarschijnlijk onherstelbaar beschadigd.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt