Renault Formule 1 team naar Assen

ASSEN – Het Renault F1 Team verzorgt op 17 en 18 augustus 2019 een exclusieve Formule 1-demonstratie tijdens de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen. 

Het Renault F1 Team is actief in het FIA Formula One World Championship met coureurs Daniel Ricciardo en Nico Hülkenberg. Volgende maand wordt bekend gemaakt wie de coureurs zijn die de Formule 1-bolide van Renault deze zomer over het beroemde TT-circuit gaan jagen.

Voor de zesde maal in 7 jaar trakteert de GAMMA Racing Day op een GRATIS Formule 1-demonstratie. De 2019-editie wordt de twintigste editie van het evenement dat in de afgelopen jaren grote namen naar het TT Circuit Assen haalde. 

De GAMMA Racing Day is GRATIS toegankelijk en wordt mogelijk gemaakt door GAMMA Bouwmarkten en evenement partners Ford Nederland, Koninklijke ERU, Telegraaf en Provincie Drenthe.

Het Renault F1 Team is actief in het FIA Formula One World Championship met coureurs Daniel Ricciardo en Nico Hülkenberg. Renault won in de Formule 1 tot nu toe twee keer de wereldtitel voor constructeurs, twee keer het rijderskampioenschap en was betrokken bij negen andere rijderstitels in het wereldkampioenschap Formule 1.

Het evenement is gratis te bezoeken,Voor een klein

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt