Gewonde bij ongeval op Steenwijkerweg in Witte Paarden (Update)

WITTE PAARDEN – Bij een frontale aanrijding op de Steenwijkerweg in Witte Paarden zijn vrijdagochtend twee personen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde even na half zeven ‘s ochtends, omwonenden hoorden een harde klap en zagen de auto’s staan waarna er alarm werd geslagen bij de hulpdiensten die niet veel later ter plaatse kwamen.

De bestuurder van de personenauto en een bijrijder van de bestelbus raakte door de klap gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De bestelbus wou achteruit op een dam draaien waarna de Seat met een mogelijk te harde snelheid aan kwam rijden en een botsing onvermijdelijk bleek te zijn.

Beide bestuurders bleken te rijden met een ongeldig rijbewijs, van de bestuurder in de personenauto werd naderhand bloed afgenomen vanwege het vermoeden van rijden onder invloed van drugs.

De politie heeft het ongeval in nader onderzoek, beide bestuurders krijgen een proces verbaal toegestuurd. Gedurende de afhandeling van het ongeval werd de weg van Steenwijk naar Witte Paarden afgesloten en andersom moesten zij over het fietspad.

Foto’s © Compact Media / Nieuws-112

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt