Ernstig verkeersongeval op de Ossenzijlerweg bij Ossenzijl

OSSENZIJL – Vrijdagavond heeft er omstreeks 21.15 uur een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de Ossenzijlerweg (N761) tussen Ossenzijl en Oldemarkt.

De bestuurder raakte bij het eenzijdig ongeval bekneld nadat hij met zijn voertuig tegen een boom was gebotst. Het slachtoffer moest door de brandweer korpsen van Oldemarkt en Steenwijk uit zijn benarde positie worden bevrijd.

Om de man zo veilig mogelijk uit het voertuig te bevrijden werd het dak verwijderd. Ook het Mobiel Medisch Team werd gealarmeerd om assistentie te verlenen, deze kwamen met de auto ter plaatse. Door de dichte mist kon de traumahelikopter niet opstijgen.

Het is niet bekend waardoor de man van de weg is geraakt. Het slachtoffer was gedurende de hulpverlening bij kennis en is vervolgens per ambulance en onder begeleiding van het trauma team overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg tussen Ossenzijl en Oldemarkt is de gehele avond afgesloten geweest voor het verkeer. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinoverijssel.nl

RTV Oost

De Stentor

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt