Politie controleert op vervoer van aanhangers

OLDEHOLTWOLDE – Donderdag werd er op de A32 tussen Heerenveen en Wolvega gecontroleerd op vervoer van aanhangers. Auto’s met lading in een aanhanger werden door motoragenten van de weg gehaald en begeleid naar de parkeerplaats bij Oldeholtwolde.

Naast dat de lading werd gecontroleerd of deze veilig werd vervoerd, werd ook de aanhanger zelf aan een inspectie onderworpen. De controle was mede deel van een examen van politieagenten. Het is niet bekend of de resultaten van de controle bekend wordt gemaakt.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt