Aanrijding op de Blokzijlerweg (N333) bij Scheerwolde

SCHEERWOLDE – Maandagmiddag even voor 18.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Blokzijlerweg (N333) bij Scheerwolde.

De automobilisten komende uit de richting van Blokzijl raakte ter hoogte van Oeverweg betrokken bij een kop-staart aanrijding. Het ongeval gebeurde toen een andere weggebruiker wilde afslaan naar de Oeverweg.

De vrouw botste op haar voorganger, welke door de klap in een naastgelegen sloot tot stilstand kwam. De jongen werd door een omstander uit zijn auto gehaald.

Hij klaagde over pijn in zijn nek en is door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd. Na controle mocht hij met zijn ouders mee naar huis. De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd en kan als totaal los worden beschouwd. De vrouw kwam met de schrik vrij, maar ook haar auto zal worden weggesleept voor herstel.

Als gevolg van het ongeval was de weg bezaaid met glas. De wegbeheerder werd gevraagd om te assisteren bij de opruim werkzaamheden.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsinoverijssel.nl

Steenwijker Courant

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt