Fietser rijdt door rood licht in Assen: busje en twee personenauto’s in botsing

ASSEN – Woensdagmiddag even voor drie uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Mr. Groen van Prinstererlaan in kruising met de Europaweg-West. Hier kwamen een busje en twee personenauto’s in botsing.

Ook werd de brandweer van Assen gealarmeerd, maar omdat er geen sprake bleek te zijn van een beknelling konden zij al snel weer retour naar de kazerne. De bestuurder verklaarde dat een fietser door het rode licht fietste, waardoor de voorste auto plotseling hard moest remmen. Twee achteropkomende auto’s konden niet meer tijdig remmen en knalden op hun voorganger.

In totaal waren er drie voertuigen, twee auto’s en een busje, bij betrokken. Een derde voertuig had nauwelijks schade en kon zijn eigen weg weer vervolgen. Het ambulancepersoneel heeft de inzittenden gecontroleerd, maar niemand raakte gewond. Bergingsbedrijf Hamstra uit Tynaarlo is ter plaatse gekomen en heeft het busje en een personenauto afgevoerd.

De fietser ging er na de aanrijding vandoor, de politie is op zoek naar de fietser.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl  

admin

Technisch beheer van de website! Geen direct contact mogelijk!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt