Ontsnapte gedetineerde uit Veenhuizen aangehouden (Update 16.00 uur)

VEENHUIZEN – De politie zoekt in de omgeving van Veenhuizen naar een licht getinte man van 35 a 40 jaar. Dit lieten zij weten middels een Burgernet actie welke is gestart.

De man is circa 1.75 lang en heeft een baardje, Het is niet bekend hoe de man gekleed is. De politie benadrukt om bij aantreffen zelf geen actie te ondernemen.

Zojuist is het bevestigd dat het om een ontsnapte gevangene gaat. De man wist de gevangenis Esserheem in Veenhuizen te ontvluchten. Hoe dit gebeurde is niet bekend. Hier wordt momenteel onderzoek naar gedaan.

Meteen nadat de ontvluchting bekend werd, is de politie ingeschakeld die is begonnen met de opsporing. Betrokken gedetineerde is in verschillende opsporingssystemen geregistreerd.

Een deel van het Fochteloerveen tussen Veenhuizen is met behulp van een politie helikopter afgezocht. Tevens zijn er meerdere politie eenheden op de grond ook op zoek naar de man. Ook bij het NS Station en in het centrum van Assen word gezocht.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt