Gaslek veroorzaakt door graafwerkzaamheden in Nijeberkoop

NIJEBERKOOP – Maandagmiddag omstreeks 14:10 uur werd de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd voor een gaslucht aan de Bovenweg (N351) in Nijeberkoop. Eenmaal ter plaatse bleek bij een woning een gasleiding te zijn geraakt tijdens graafwerkzaamheden. De bewoner had de leiding inmiddels provisorisch kunnen dichten. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en het overgedragen aan netbeheerder Enexis.

Foto’s © ZO-Nieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt