Jongens veroorzaken bosbrand in Hoogersmilde

HOOGERSMILDE – Maandagavond omstreeks 20:35 uur werden de brandweerkorpsen van Appelscha, Smilde en Dwingeloo gealarmeerd voor een bosbrand bij camping de Reeënwissel in Hoogersmilde. Eenmaal ter plaatse bleek achter de camping in het bos een stuk natuur in de brand te staan. Alerte voorbijgangers ontdekte de brand en konden vroegtijdig de brandweer alarmeren. De brandweer had de brand snel onder controle en kon uitbreiding voorkomen. De politie en de buitengewoon opsporingsambtenaren van Staatbosbeheer hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld. Uit onderzoek is gebleken dat twee jongens van 15 en 17 jaar verantwoordelijk waren voor de brand.

Foto’s ZO-Nieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt