Aanrijding op de Paasloërweg (N761) bij Paasloo

PAASLOO – Op de Paasloërweg bij Paasloo heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een vijftal jongeren uit de omgeving van Eindhoven waren met de familie een weekend weg en hadden een bezoek gebracht aan het klimbos in Paasloo

De bestuurster wilde de N761 opdraaien, maar zag door de onoverzichtelijke situatie een tegemoetkomende bestuurder over het hoofd. Een van de voertuigen kan als total loss worden beschouwd.

Beide voertuigen raakte dusdanig beschadigd dat deze door een berger moesten worden afgesleept. De betrokkenen zijn door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd, maar er raakte gelukkig niemand gewond.

Een medewerker van de provincie heeft in verband met vloeistof lekkage het wegdek gereinigd. De politie heeft een registratie opgemaakt en zal de bevindingen van de onoverzichtelijke situatie door bomen en hoge gras doorzetten naar de verschillende instanties.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt