Kinderfiets aangetroffen aan de Zuiderlaan in Meppel, zoekactie levert niets op.

MEPPEL – Zondagavond werd er tegen over Het Palet aan de Zuiderlaan in Meppel een kinderfiets aangetroffen. Een zwarte BMX stond tegen een boom achter een heg nabij het water De Reest.

Naast het korps van Meppel werd ook de brandweer boot van Emmen en de brandweerduikers van Zwolle gealarmeerd. De traumahelikopter werd voortijdig gecanceld, nadat brandweerlieden een eerste zoekactie hadden afgerond zonder positief resultaat.

Om er zeker van te zijn werd er door de politie een speurhond ingezet. De zoekactie werd beëindigd, nadat de speurhond ook niks had aangetroffen.

Met het gegeven dat er bij de Meldkamer Noord-Nederland recent geen informatie binnen is gekomen van eventuele vermissingen in de omgeving werd de conclusie getrokken dat het om een achtergelaten kinderfiets ging.

De politie is nog wel op zoek naar de eigenaar van de kinderfiets en verzoekt burgers welke meer informatie hebben de politie te informeren op het nummer 0900-8844

RTV Drenthe

De Stentor

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt