Jubileum editie van de TT Run

ASSEN – Een week voorafgaand aan de Dutch TT vindt er op het TT circuit in Assen de TT Run plaats. Aan het hardloopevenement over het heilige asfalt doen een paar duizend hardlopers mee.

De editie van dit jaar is een jubileum editie, al 10 jaar lang wordt er door fanatiekelingen geld ingezameld voor het goede doel. De TT Run en het UMCG Hartfonds lopen al jaren gezamenlijk over de finish. Met het ingezamelde geld wordt onderzoek gedaan naar het hart en hartfalen. Geef met uw hart en doneer aan het UMCG Hartfonds.

Naast de TT Run kunnen de jongere sportievelingen meedoen aan de mini TT Run. De mindere valide deelnemers kunnen zich opgeven voor de alternatieve TT Run.

Het TT Circuit is tijdens de TT-Run gratis toegankelijk voor publiek. Meedoen aan de TT Run dat kan haal dan uw racelicentie via www.tt-run.com. Hier kunt u ook meer informatie vinden over het evenement. Ga jij de race aan? En misschien loop als eerste over de finish en haal jij de overwinning binnen tijdens de 10e editie van de TT Run.

Kijk hieronder naar een impressie van de TT Run.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt