Wederom brand in leegstaand en vervallen Verkeerspark

Assen- De brandweer van Assen-West werd vrijdagavond even oor 22.00 uur gealarmeerd voor een brand bij het voormalige Verkeerspark aan de Haar in Assen.

In een schuur of opberghok was door vandalen brand gesticht. De brand bleef echter beperkt en kon door de brandweer zonder gebruik van water gedoofd worden. Na enkele minuten keerde de brandweerlieden dan ook weer terug naar de kazerne.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt