Weersverwachtingen voor de TT zijn goed.

ASSEN – Bezoekers van de 89e editie van de Dutch TT en het TT Festival gaan een zonnige periode tegemoet. Vanaf zaterdag starten de TT Festiviteiten met de TT Run en de TT Kermis, vanaf dan wordt het weer ook beter in Assen.

Op zaterdag wisselen zon en lichte bewolking met elkaar af. De temperatuur loopt gedurende de middag op naar circa 21 graden. Ideaal hardloop weer voor de deelnemers aan de TT Run. Hardlopers worden wel geadviseerd zich goed in te smeren. (UV straling 6)

Goede weersomstandigheden is voor het varen met luchtballonnen zeer van belang. Op zondag stijgen er meer dan twintigtal luchtballonnen op nabij de TT Hall. De temperatuur is rond de 20 graden in de avond en er waait een wind van windkracht 3. De zon gaat onder om 22.04 voor deze tijd dienen de luchtballonnen te zijn geland.

De temperatuur loopt in het begin van de week op naar circa 30 a 32 graden en het wordt overwegend zonnig. Kans op neerslag volgende week is minimaal.

Tijdens de avonden van het TT Festival is de gemiddelde temperatuur zo’n 20 graden. Op de zaterdagavond is er volgens de weer tabellen een kans op een lichte regenbui. Ook de voor de zondag wordt de kans op een regenbui gegeven, iets wat ook wel bij de Dutch TT past.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt