Zo’n 4000 hardlopers van start tijdens jubileum editie TT Run

ASSEN – Tijdens de jubileum editie (10) van de TT run in Assen deden zo’n 4000 sportievelingen mee.

Voor de start van de TT run om 13.30 uur werd er een alternatieve TT Run gehouden voor mensen op een step, skeelers, loopfiets of met een handbike.Vervolgens was het de beurt aan de Mini TT Run voor kinderen, welke fanatiek over het asfalt rende geschutpoort door hun ouders.

Lopers tijdens de TT Run konden kiezen tussen 1,2, of 3 laps over het TT circuit van Assen. Tijdens de TT Run stond het hart centraal en werd er geld ingezameld voor het hartfonds van het UMCG. Uiteindelijk werd er een bedrag van iets meer dan 3000 euro opgehaald voor het UMCG Hartfonds.Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt