Gewonde bij verkeersongeval op de N381 bij Donkerbroek

DONKERBROEK – Maandagmiddag omstreeks 17.20 uur heeft er tijdens de telefonie storing een ongeval plaatsgevonden op de N381 bij Donkerbroek.

Een omstander alarmeerde de hulpdiensten door een ziekenhuis te bellen, De kop-staart aanrijding had plaatsgevonden nabij het viaduct ‘t West in Donkerbroek in plaats van bij Wijnjewoude.

De automobiliste van het voorste voertuig raakte bij het ongeval gewond en is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De andere vrouw was ongedeerd en is door familie opgehaald. De gealarmeerde brandweer van Ureterp kwam wel ter plaatse, maar hoefde niet in actie te komen.

Een passerende berger van bergingsbedrijf Broekhuizen uit Donkerbroek heeft uit coulance beide zwaar beschadigde voertuigen naar een veilige plek vervoerd. Het bergingsbedrijf uit Drachten was door de storing ook onbereikbaar. Door het goede werk van Broekhuizen kon de weg snel weer vrijgegeven worden en was de politie weer inzetbaar voor noodoproepen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt