Grote telefoonstoring bij Kpn treft noodnummer 112

Nederland- Door een storing bij provider KPN is onder andere het Noodnummer 112 niet bereikbaar. Diverse veiligheidregio’s hebben het Grip 2 scenario geactiveerd.

De brandweer in Drenthe is in verband met deze storing op alle kazerne’s aanwezig. ook zijn alle brandweerposten in Groningen, Friesland en Overijssel bemand.

In geval van nood kunt u naar een van de posten met uw hulpvraag. Hier wordt u dan verder geholpen. Daarnaast wordt u verzocht om ook zelf hulp te bieden indien mogelijk.

Mocht u nog toegang hebben tot Twitter. Volg @VRDrenthe, @VRIJsselland , @VRGroningen, @VRfryslan of @MeldkamerNN voor informatie!

Alle politiebureaus zijn te vinden via https://www.politie.nl/mijn-buurt/politiebureaus

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt