DTM draait warm voor Assen

Assen- In het raceweekend van 19 tot en met 21 Juli komt de “Deutsche Tourenwagen Masters” naar het TT-Circuit. Organisator LDP International b.v. uit Assen wist de DTM organisatie te overtuigen om de races de komende 3 jaar op het TT-circuit te houden.

Vandaag werd er door de organisatoren een persmoment georganiseerd te midden van al het MotoGP geweld wat deze week in Assen en omstreken is neergestreken. DTM Kampioen en BMW-Coureur Bruno Spengler was in de TT week naar Assen afgereisd om tijdens dit persmoment een paar ronden over het asfalt te racen. Ook Daniel Juncadella was eveneens in Assen om namens R-Motorsport de pers toe te spreken. Beide verheugen zich op de races hier in Assen. MotoGP rijder Morbidelli kreeg de mogelijkheid om een paar rondjes met de DTM bolide mee te gaan en aansluitend zelf even achter het stuur te kruipen. Moto2 coureur Lukas Tulovic rijdt dit weekend tijdens de Moto2 met een speciale DTM uitvoering van zijn machine. Ook zal hij tijdens de DTM races een demonstratie geven van zijn machine

De organisatie probeert samen met de Gemeente Assen en de Provincie Drenthe om op donderdagavond 18 juli de DTM naar de binnenstad van Assen te halen. Dit om het grote publiek kennis te laten maken met de auto’s uit de DTM. Daarnaast zijn er in het weekend ook races in o.a. de Porsche Carrera Cup Benelux en de Boss GP. Ook zijn er races van de nieuwe W-Series. De allereerste formuleklasse speciaal voor Vrouwelijk talent.

Tickets voor de DTM races in Assen zijn verkrijgbaar via DTM-Assen.com

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt