Dodelijke schietpartij in centrum van Assen

Assen- Aan het begin van de donderdagavond heeft er een schietpartij plaatsgevonden in een pand aan de Rolderstraat in Assen. Het slachtoffer is later die avond aan zijn verwondingen overleden.

Doordat de schietpartij plaatsvond aan het begin van de TT festiviteiten in de binnenstad waren er reeds veel hulpdiensten in het centrum aanwezig. Het gebied om het pand werd afgezet en de hulpverlening gestart. Ondanks de inzet van onder andere het Mobiel Medisch Team overleed het slachtoffer later die avond. Het gaat hierbij om een 32- jarige man.

De politie heeft diezelfde avond nog twee verdachten aangehouden in verband met de schietpartij. Beide verdachten zijn woonachtig in Assen. Het gaat om een 19 en een 22 jarige man. Beide zitten nog vast voor verhoor. De politie heeft gedurende de nacht onderzoek gedaan in het pand.

Foto’s © Compact Media

https://www.dvhn.nl/drenthe/Schietpartij-aan-de-Rolderstraat-in-Assen-24594758.html

https://assercourant.nl/artikel/1029222/slachtoffer-na-schietpartij-in-rolderstraat-assen-overleden-politie-vindt-vuurwapen-in-woning.html

NOS Nederland

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt