Het TT-Festival is gestart, veel publiek op de been in Assen

Assen- Het TT-Festival 2019 is gestart, donderdagavond omstreeks 19.45 uur werd het festival op de Mainstage geopend. Even daarna ging de Metalband Blackbrair los. Ook op andere podia begon de muziekprogrammering.

Op het RadioNL podium werd de line-up geopend door Jan Smit. Later in de avond traden ook o.a. Samantha Steenwijk en Jannes op.

Op het podium bij Hotel de Jonge verzorgden Melrose en Carm3d de entertainment. Even verderop op de Doevenkamp kwamen o.a. Famke Louise , Jailhouse Jimmy en Mental Theo optreden.

Op de Mainstage was de afsluiting van de avond voor Mooi Wark. Met een set van twee uur , met pauze, werd de donderdagavond afgesloten en kan Assen zich gaan opmaken voor nog twee avonden vertier in de binnenstad.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt