Auto door brand verwoest langs N351

Zaterdagmiddag om 12.24 uur werd de brandweer van Oldeberkoop gealarmeerd voor een autobrand langs de N351 ter hoogte van Nijeberkoop.

Bij aankomst van de brandweer stond de Citroen C1 op een vluchthaven en was deze reeds aan de vlammen ten prooi gevallen. De brandweer heeft het voertuig geblust waarna het wrak kon worden afgesleept.

Het overige verkeer ondervond enige hinder bij het passeren van de incidentlocatie.

Foto’s © Compact Media /ZO-Nieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt