Het TT Festival gaat op volle snelheid door

Assen- De vrijdagavond van het TT- Festival ging traditioneel van start met de TT- Nightride. Honderden motoren namen deel aan een ronde door de binnenstad.

Op de diverse podia’s door het centrum treden een verscheidenheid aan artiesten op. Onder andere de muzikanten van de Jumping Jack, Great Piano’s, Vangrail en Slash ‘n Roses treden op. Ook op het RadioNL podium treden weer diverse artiesten op. Onder andere Rene Froger en Ancora waren van de partij.

Op de Weijerstraat was Monster Energy en Perfect Style met Action on Wheels. Vette stunt burning rubber van karts, motoren en auto’s. Zeker de moeite waard om zaterdagavond nog te bezichtigen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt