Aanhoudingen na Steekincident in Vakantiepark Nooitgedacht

NOOITGEDACHT – De politie heeft aan het begin van de zaterdagavond twee mannen en een vrouw aangehouden na een steekincident in een horecagelegenheid van een vakantiepark in Nooitgedacht.

In het restaurant liepen de gemoederen hoog op en ontstond er een ruzie. Hierbij raakten twee personen gewond nadat er gestoken werd. Het mannelijke slachtoffer raakte gewond aan zijn arm, het vrouwelijke slachtoffer raakte gewond in haar bovenlichaam en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Het ambulancepersoneel kreeg hierbij hulp van het MMT dat werd ingevlogen.

De verdachten zijn door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Foto’s © Compact Media /Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt